Erotiche verhalen De winkeldief

Dit keer is het geen ingestuurd verhaal geworden.
Het verhaal wat hieronder staat waren we op internet tegen gekomen.
We vonden het zo een opwindend verhaal dat we Ferdinand een bericht gestuurd hebben om te vragen of we het mochten plaatsen.
Zoals je begrijpt kregen we zijn goedkeuring.

De winkeldief

Bijna tien jaar had ze er nu gewerkt. Pissig liep Annemiek door de winkelstraat. Tien jaar had ze zich uitgesloofd voor het accountantskantoor en zelfs opgeklommen op directieniveau en van de één op de andere dag kon ze gaan. Daar had ze zich dan zo voor uitgesloofd. Ze was nu vijfenveertig jaar en altijd een luxe leven gewend waarbij ze nooit op de kleintjes hoefde te letten en daar ook naar leefde. Pffff dat gaat me echt niet lukken met minder rondkomen dacht ze. Terwijl ze er aan dacht werd ze nog bozer en ging nog sneller lopen in haar zwarte strakke koker rokje.

Ze zag er prachtig uit, een elegante verschijning niet al te groot zo’n 1.60, slank zwart haar opgestoken in een knotje en stevige niet al te grote borsten die vooruit priemden in haar witte blouse. Ze was de dochter van een Hollandse vader en een Indonesische moeder wat haar een prachtige donker warme teint gaf.

Ze liep langs een sjiek boetiekje waar ze altijd haar jurkjes kocht. Ineens schoot het door haar heen dat ze hier misschien nooit meer als goede klant naar binnen kon gaan. Ze liep terug naar de boetiek “dat gaat me nooit gebeuren” sprak ze tegen haar zelf en ze stapte kordaat naar binnen.

De trendy boetiek was een typisch familiebedrijf gerund door tweebroers en een zus de twee broers midden dertig en met hun jongste zusje Daphne . Annemiek kon ze alle drie goed en ze noemden elkaar bij de voornaam. Toch voelde ze zich bij de broers altijd wat ongemakkelijk. Beide broers waren blond, groot en gespierd en kwamen daardoor nogal intimiderend op de toch wat kleinere Annemiek over. Ook de manier waarop ze naar haar keken. Annemiek had er een keer wat van gezegd. Vriendelijk boden de beide broers hun excuses aan maar toen ze wegliep hoorde ze tegen elkaar zeggen “ wat een arrogant wijf”.

Daphne daar in tegen was totaal anders. Zij was een lief open meisje van begin twintig. Annemiek had er ook totaal geen moeite mee dat als ze een jurkje paste, het meisje meeging het pashokje in om haar te helpen.

Het was nog stil in de boetiek en Annemiek kon op haar gemak de nieuwste collectie bekijken en of de duivel er mee speelt, nu vond ze de prachtigste jurkjes! Maar pff wat een prijzen, gewoonlijk lette ze daar niet eens op maar nu……Ach wat dacht ze ….mijn beloning! en ze zocht drie jurkjes uit en wat bijbehorende oorringen en nam ze mee naar de paskamer.

Ze had net haar jurkje uitgetrokken en wilde een nieuwe over haar hoofd trekken toen Daphne het gordijn wat openschoof en de paskamer in kwam. Nee, joh zei ze, daar moet je geen bh onder doen. Wacht ik help je even …. En in een flits had ze Annemiek haar BH-tje losgemaakt en floepten haar mooie lichtbruine puntige borsten eruit. Even voelde ze de hand van het meisje over haar donkerbruine tepeltje schuren die daarop reageerde en veranderde in een hard donkerbruin knopje. Mmm ….even ging er een siddering door Annemiek heen.

Ze hielp haar verder met aankleden en verliet toen het pashokje. Was het boosheid of verdriet maar plotsklaps nam ze het besluit om over de nieuwe jurk haar eigen jurk aan te trekken en in haar bh-tje propte ze de oorringen. Haar hart begon sneller te kloppen van spanning.

Ze liep kordaat het pashokje uit en met een kleur van opwinding baande ze zich een weg naar de uitgang.

Ze was er bijna ….met een klap werd de winkeldeur dicht geslagen en het bordje “gesloten” werd omgedraaid. Eén van de broers ging breeduit voor de deur staan. Graag even meekomen mevrouw.

“mevrouw…ik ben Annemiek hoor…wat is er aan de hand?

Loopt u maar even mee. Voorop liep de oudste broer dan Annemiek en daarna de jongere broer en het jongste zusje; “alsof ze een vluchtgevaarlijke crimineel was”! Ze moest door een zware deur door achter in de winkel.

Het was een kamer die er meer uit zag als een bunker. Betonnen muren, geen ramen, enkel een paar stoelen en een grote tafel. Annemiek moest in een stoel voor de tafel gaan zitten en de broers en het zusje erachter.

U heeft wat spullen van ons en die willen we graag terug hebben, begon het. Hoe kom je daar nu bij antwoordde Annemiek, maar het kwam er niet erg overtuigend uit. Kijk, vervolgde de broer we kunnen twee dingen doen. Of we bellen de politie of je geeft nu terug wat van ons is! Even werd het stil. Verslagen zei Annemiek: Ok ik zal het teruggeven. Als ik terug kan naar het pashokje dan trek ik het uit en geef het terug.

“Niets ervan” U blijft hier in deze kamer en gaat nu de spullen aan ons teruggeven. Zo had ze nog een baan op directieniveau en nu stond ze totaal vernedert voor de familie die van haar verlangde dat ze zich voor hen gaat uitkleden. De tranen schoten Annemiek in haar ogen en ze keek smekend naar het jongste zusje. Maar dat hielp haar niet. “Komt er nog wat van” en de broer hield demonstratief zijn mobieltje in zijn hand om de politie te bellen.

Langzaam trok ze haar jurk uit en de gestolen jurk kwam tevoorschijn “ik zei het toch ”riep het zusje lachend naar haar broers. Op de een of andere manier voelde Annemiek zich nog slechter, alsof ze werd verraden door het meisje.

“Ok nu onze jurk”. Naar de grond starend, trok Annemiek ook dat jurkje uit. Daar stond ze in haar rode lingerie-setje. Ze kreeg het koud. Hier geven! klonk het. En zonder hem aan te kijken gaf ze de jurk. EN WAT ZEG JE DAN ! brulde de broer. Annemiek schrok er van. “Wwweet het niet” stamelde ze. “Het spijt me meneer ik zal het nooit meer doen zei de man ”nou…… ‘ Annemiek keek naar de familieleden die glimlachend toekeken “hhhet spijt me meneer ik zal het nooit meer doen. Ze wilde gaan bukken om haar jurk weer aan te doen. Hoho we zijn nog niet klaar we hebben nog niet alles terug…. Hij wees naar haar bh-tje… uit!! Gehoorzaam haakte ze haar bh los en naast haar heerlijke tietje die er uitfloepten vielen de oorbellen op de grond… Nou… zei de man en hij wees op de oorbellen Annemiek raapte de oorbellen op en gaf ze aan de man EN …brulde hij weer. Het spijt me meneer ik zal het nooit meer doen. Ze keek naar de familieleden, nu glimlachten ze niet meer maar zaten opgewonden en verlekkerd naar de vernederde jonge vrouw te kijken.

HEB IK JOU WAT GEVRAAGD, NOU.. Annemiek kromp ineen. “Uit” en hij wees naar haar kanten slipje. Het was doodstil in de ruimte en de familie keek geil en ademloos toe hoe Annemiek haar slipje afstroopte. Een prachtig kaal gleufje werd zichtbaar maar al snel deed ze haar handen ervoor. Ja, zo weten we nog niet of ze ze verborgen heeft vervolgde Daphne. OK zei de man, handen weg en benen spreiden. Als verdoofd spreidde ze haar benen en voorzichtig ging haar spleetje uiteen. Ondertussen zaten de mannen met een enorme erectie achter de tafel en ook het zusje was duidelijk opgewonden van dit alles en de macht die ze over Annemiek hadden. Doe je kutje open voor ons zodat we kunnen zien dat je niets heb verstopt!. Ze trok voor de drie haar kutlipjes uiteen en tussen haar mooie lichtbruine kleurtje kwam de roze binnenkant van haar kutje zichtbaar en haar clitje was duidelijk te zien. NOG VERDER en ze trok ze nog verder uiteen zodat je nu duidelijk haar gaatje zag. Achter de tafel werden ze gek van lust. Ze keken elkaar aan en knikten en kwamen achter de tafel vandaan en liepen op Annemiek af.

Wat gaan jullie doen vroeg ze angstig “verder onderzoek” En alsof ze het hadden afgesproken pakte de broer en het Daphne ieder een arm van het meisje en sleurden haar naar de tafel. Ze duwden haar op haar rug zodat ze niet anders kon doen dan gebukt met haar borstjes vooruit op de tafel liggen. Zo stond ze, naakt gebogen en voor de tafel. SPREIDEN en tegelijkertijd voelde ze handen aan haar enkels en spreidde ze haar benen zo wijd mogelijk. Met koord werden haar enkels vastgebonden aan de tafelpoten. Eén van de mannen hield samen met Daphne de armen van Annemiek stevig vast. Hulpeloos stond ze nu naakt en werd vastgehouden En beide benen vastgebonden aan de tafel.

De man achter haar vervolgde, zo we gaan eens kijken of je nog meer hebt verstopte en hij

drukte hardhandig twee vingers in Annemieks haar kale spleetje. Auwww klonk het. Daphne streek door Annemieks haren….. en kuste haar wang alsof ze haar gerust wilde stellen. Maar dat was schijn “NEUK HAAR HARD… dat heeft ze verdiend ” sprak ze tot haar broer. Neeeee stribbelde Annemiek tegen maar de man had intussen al zijn broek losgeknoopt en een gigantische lul kwam tevoorschijn. Dik, lang en met een glimmende eikel. Hou haar stevig vast, en hij plaatste zijn lul voor het spleetje van Annemiek. De man moest veel kracht zetten om zijn lul in het nauwe kutje van Annemiek te persen. Arggggg auwwww .. En de lul van de man schoot voor de helft in het kutje van Annemiek. Zweetdruppeltjes parelden op haar voorhoofd. Langzaam begon hij te stoten totdat haar hele kutje was opgevuld met zijn dikke harde paal. Het kermen van Annemiek ging over in zacht gekreun. Pijn en lust liepen in elkaar over. Ze had nog nooit zo een paal in haar kut gehad. En had ook niet voor mogelijk gehouden dat dit in haar spleetje paste.

“Harder ”zei Daphne en de man begon Annemiek woest te pompen en begon te schokken … Annemiek hield zich niet verder in en begon hard te kreunen en voelde haar kutje verkrampen Ja ja mmmmmm klonk het. Ahhhhhh en schreeuwend kwam ze klaar.

De man trok zijn paal uit haar spleetje spoot zijn zaad over de billen van Annemiek. Het witte zaad droop over de mooie bruine billen van Annemiek. Door haar bilspleet over haar spleetje droop het zaad op de grond.

De man die Annemiek al die tijd had vastgehouden trok haar wat naar de rand van de tafel en knoopte zijn broek los en haalde zijn stijve pik tevoorschijn en hield hem bij haar mond “zuig hem af” gebood Daphne en gehoorzaam hapte ze de stijve pik naar binnen “verder “vervolgde Daphne en de pik verdween bijna geheel in haar mondje. Je kon zien dat ze er moeit mee had en weer streek Daphne haar weer geruststellend door haar haar en moedigde haar aan om de pik af te zuigen.

Ook hij begon te schokken en haalde zijn pik uit haar mond en spoot zijn zaad over haar gezicht en haren. Dikke slierten wit zaad dropen van haar gezicht en van haar zwarte haren….

En ze hoopte dat ze nu kon gaan ….

Dit prachtige verhaal is geschreven door Ferdinand.
We hopen dat andere mensen er net zo van genieten als dat wij gedaan hebben.
Ken jij net zo schrijven of denk je dat je het beter kan?
Stuur dan jou verhaal naar Contact@exciting-angels.nl
Onder vermelding van Erotische verhalen

Volg Exciting Angels op twitter
Volg Exciting Angels op Facebook

Volg Exciting Angels op Instagram

Recente berichten